Re: Innsyn kalender i Outlook

Presseforbundet Still spørsmål Still spørsmål Innsyn kalender i Outlook Re: Innsyn kalender i Outlook

#17040
Trykk Leif
Gjest

Jeg er en offentlig ansatt og har en kalender i Outlook.

For meg er kalenderen et uferdig frem til og med de aktuelle møtene. Etter møtene har jeg ting stående i kalenderen for senere avlesning, men av den enkle grunn at jeg ikke ser noen grunn til å slette det.

I kalenderen min kan det være flere parallelle møter. I kalenderen min er det også møter jeg vet jeg ikke kommer til å gå på. Jeg har også private avtaler der. Ofte forteller møte tittelen lite om selve møtet. Jeg går også av og til i møter som ikke står i kalenderen.

Jeg kan altså argumentere med at den kalenderen er utferdig, misvisende, inneholder privat informasjon og ikke er ment for senere avlesning.

Hva er kalenderen min. er det bare oversikten som viser når møtene er og møtets tittel, eller er rapportene som ligger ved innkallingene inkludert. Er navnet på de andre deltakerne inkludert?

Da kalenderen er uferdig, ville jeg ved innsynskrav og pålegg om utlevering rydde i kalenderen. Da ville uansett det jeg ikke vil skal komme ut, forsvinne.

Det vil altså være utfordringer med et slikt innsynskrav.

Man må også tenke på at dersom du ba om innsyn i min kalender, vil jeg føle at noen er ute etter meg personlig selv om du ikke har ment å være kritisk til meg verken personlig eller profesjonelt. Det betyr: tenk to ganger før du sender et slikt innsynskrav.