Journalutskrift med journalføringsdatoer?

Presseforbundet Still spørsmål Still spørsmål Journalutskrift med journalføringsdatoer?

  • Emnet er tomt.
Ser 1 svar tråd
  • Forfatter
    Innlegg
    • #16323 Svar
      Sven Marti
      Gjest

      Follo tingrett har avslått mitt krav om å pålegge Oslo tingrett å opplyse om når konkret utpekte dokumenter ble journalført. Retten mener å ha «funnet» at «dette bare kan fremskaffes med en innsats som ikke står i rimelig forhold til dokumentets/opplysningenes verdi som bevis».

      Resultatet er ikke uventet, men første del av begrunnelsen. Jeg mistenker at dette ikke er noe retten har «funnet» men «funnet på» (dvs ikke undersøkt saken). Jeg vurderer derfor å angripe denne prosessledende kjennelsen men ønsker om mulig å dokumentere at Lovisa (eller ePhorte som Lovisa er bygget over) har dette som en standardrapport (så som f.eks. offentlig journalrapporten i Doculive).

      Kan noen skaffe meg en journalutskrift (inneholdende journalføringsdatoer) fra en vilkårlig sak, fortrinnsvis fra Lovisa, subsidiært fra ePhorte (sven@dokument13.no)? Jeg vet at de enkelte journalføringsdatoene er synlige på skjermbilder i Lovisa (og ePhorte) men ikke om det finnes en utvidet standardrapport som lister ut journalpostene på et saksnummer, med angivelse av bl.a. journalføringsdato.

    • #18208 Svar
      SiwH
      Gjest

      Wow – det måtte bare ut. En gang til: Wow! Marti har fått vite at å hente opprettelsesdatoen/journalføringsdatoen er vanskelig. Igjen, wow! Det skal vel stå i loggen til posten det er snakk om.

      Beklager Marti, jeg kan ikke hjelpe deg fordi jeg ikke har tilgang til Lovisa, men hva med offentleglova § 9? Et søk etter journaldato er nettopp en slik sammenstilling.

Ser 1 svar tråd
Svar til: Journalutskrift med journalføringsdatoer?
Din informasjon: