Avskille av tomt. Poblemer!

Presseforbundet Still spørsmål Still spørsmål Avskille av tomt. Poblemer!

  • Emnet er tomt.
Ser 1 svar tråd
  • Forfatter
    Innlegg
    • #16190 Svar
      Fredrik
      Gjest

      Hei

      I juni 2012 sendte jeg og min far en søknad til eidsvoll kommune om avskilling av hans tomt som jeg skal bygge hus på. Fikk da en muntlig beskjed om at dette ikke ville være noe problem og ble anbefalt å sende inn en søknad til veietaten om å bygge nærmere veien en 15m grense. Dette ble også gjort. Etter dette purret jeg på saksbehandler flere ganger på mail uten noen klare svar tilbake og heller ingen ofisielle brev fra kommunen.

      I desember 2012 tok en folkevalgt i kommunen kontakt med meg og han fikk saken opp til politisk vedtak. Dette ble holdt 22 januar 2013. og ble enstemming vedtatt at dette ikke var noe problem og saken ble så godkjent. Nå har saksmann og veietat klaget på politikerenes avgjørelse, med begrunnelse at vedlikehold av veien vil bli problematisk hvis det bygges på tomten. Nå må vi igjen vente 3 uker på svar på klagen før vi får beskjed om saken må opp i politisk vedtak igjen.

      Hvordan kan kommunen holde på sånn og hva kan jeg gjøre for å få fortgang i saken. Jeg har nå utsatt igangsetting med byggfirma flere ganger.

    • #17522 Svar
      Kristine Foss
      Gjest

      Beklager, men dette går på saksbehandling i kommunen og faller dessverre utenfor det vi besvarer i denne spalten. Håper likevel dette ordner seg og at du får fortgang i saken din.

Ser 1 svar tråd
Svar til: Avskille av tomt. Poblemer!
Din informasjon: