oppmerksomhet

 • Emnet er tomt.
Ser 4 svar tråder
 • Forfatter
  Innlegg
  • #16412 Svar
   Vivi
   Gjest

   Jeg ser du er i Aftenposten også

  • #18624 Svar
   Ønsker innsyn
   Gjest

   Det ser jeg også 🙂 Bra at mediene snapper det opp, det er jo et interessant tema. En annen ting er selvsagt vinklingen. Hadde det vært en sak for media, hvis innsynsbegjærer ikke hadde vært anonym ? Hvis den som begjærte innsyn hadde hatt «lars.larsen@larsen.com» ? Hadde det vært en ikke-sak hvis jeg hadde signert med et pseudonym som Klarsynte Klara ? Men ja. Synes det er morsomt og bra at den snappes opp, og jeg ser også det blir diskutert litt i sakens anledning på aftenbladet.no 🙂 Oppmerksomhet rundt dette, fra media, var imidlertid ikke en halv liten baktanke engang, da jeg skrev innsynsbegjæringen.

  • #18622 Svar
   Sven Marti
   Gjest

   Kommer du til å tilkjennegi deg når du er ferdig med undersøkelsen?

   Hvis ikke har jeg grunn til å frykte at jeg om ikke alt for legne kommer til å bli mistenkt for å være deg.

   (Kommuneadvokaten skrev i sin siste e-post:

   «Martis rettslige pågang representerer på denne bakgrunn både et overforbruk og et misbruk av både innsynsreglene og domstolsordningen».)

  • #18620 Svar
   ønsker innsyn
   Gjest

   Hei, i utgangspunktet har jeg ikke tenkt til å tilkjennegi meg på noe tidspunkt, med mindre det er noen sterke hensyn som må tas som taler for det. Dersom det er et konkret organ som «mistenker deg for å være meg», kan jeg godt trappe opp på døren til organet, for å «motbevise» det

  • #18618 Svar
   SAM
   Gjest

   Nei, det er foreløpig ingen direkte/konkrete «beskyldninger». Jeg bare vet (jeg har mine kilder) at Oslo kommune/Trafikketaten har studert disse trådene i det siste (ifbm med mitt innsynssøksmål). Dette kan nok også ha «lekket» til kommuneadvokaten (uten at jeg vet om han sålangt har studert forumet her).

   Kommuneadvokaten brukte mesteparten av sitt siste prosesskriv (ikke e-post) til å angripe min fremgangsmåte (bl.a. at jeg har gjort partsinnsyn til «tema» og at jeg misbruker innsynsretten).

   Kommuneadvokatens angrep på mine utvilsomt noe uortodokse metoder og ennå ikke publiserte målsetninger, kunne få flere til å mistenke at du er meg.

   Jeg støtter din metodebruk, så lenge det har et konkret og fornuftig formål (dvs du må publisere resultatene et sted, ellers kan det virke som sjikane. Jeg skal også publisere når/dersom jeg kommer i mål).

   Skulle det etter dette (mot formodning) oppstå et konkret behov får vi finne på en enkel, billig og rask løsning (f.eks. at redaktøren av den publikasjonen du evt velger å publisere i, bekrefter på «min tråd» at du ikke er meg).

Ser 4 svar tråder
Svar til: oppmerksomhet
Din informasjon: