Erfaringer med OEP

Presseforbundet Still spørsmål Still spørsmål Erfaringer med OEP

 • Emnet er tomt.
Ser 4 svar tråder
 • Forfatter
  Innlegg
  • #16348 Svar
   Karl
   Gjest

   Jeg har søkt litt i OEP og har følgende erfaringer så langt.

   Datatilsynet er med i listen over virksomheter man kan søke hos, men det ser ut som om de ikke har noe på nett ennå.

   Gamle journaler er ofte sortert etter publiseringsdato. Da har jeg ofte sett at de interessante dokumentene er journalført mye senere enn dokumentdato. Derfor burde en kunne bruke kriteriet «Dato for publisering i OEP» som kriterie for søk i OEP. OEP har denne informasjonen så det burde være enkelt å legge tilrette for søk på den også.

  • #18346 Svar
   Ina Lindahl, Norsk Journalistlag
   Gjest

   På lanseringen av OEP tidligere i dag, informerte Difi (Direktoratet for forvaltning og IKT) at de ønsket fortløpende tilbakemeldinger fra brukere om forbedringer av den nye løsningen.

   Jeg foreslår derfor at du sender dette gode innspillet ditt, samt alle andre gode tips, til kontakt@oep.no.

  • #18344 Svar
   Karl
   Gjest

   jeg ser at SMK og JD er litt på etterskudd ved ulevering til OEP. Det er ingenting fra SMK der foreløpig og JD har ingenting etter 11 mars.

  • #18342 Svar
   Nils E. Øy
   Gjest

   Hei, du KAN velge i OEP hvordan du vil ha journalene sortert, etter ulike datotyper. Gå inn på «Kronologisk søk». Der finner du tre valg for sortering: PUBLISERINGSDATO, som er datoen får når det er publisert i OEP, JOURNALDATO for når dokumentet er journalført, og DOKUMENTDATO, for når dokumentet er datert. Er dokumendato ikke satt på dokumentet, brukes enten dato for når dokumentet er sendt eller mottat.

  • #18340 Svar
   Karl
   Gjest

   men det gjelder bare kronologisk søk der du får ut hele journalen, ikke når du har brukt søkeord for å få kun den interessante delen Forlsget er meldt OEP

   Selv om en finner noen forbedringsmuligheter her og der, så er det blitt et meget godt verktøy.Det er blitt slik at en må tenke på at en med enkle tastetrykk genererer en del arbeid i andre enden.

Ser 4 svar tråder
Svar til: Erfaringer med OEP
Din informasjon: