Tilbake til "Slik klager du til PFU"

Klageskjema

Du kan bruke dette skjemaet når du skal klage til PFU. Du kan enten ta en utskrift og fylle skjemaet ut for hånd, og sende det med vanlig post, eller du kan fylle ut feltene nedenfor direkte og sende det inn elektronisk. Dersom du heller ønsker å formulere et eget brev, er det også mulig. Sørg imidlertid for at opplysningene om klager og innklaget medium/redaksjon som vi ber om under, er med i klagebrevet.

Etter at du har sendt klageskjemaet, mottar du en automatisk bekreftelse. Dersom du deretter ikke hører fra oss innen to uker, vennligst ta kontakt så vi kan forsikre oss om at det ikke har skjedd en teknisk feil.

OBS! 
Dette skjemaet er kun beregnet på reelle klager til PFU. Dette skal ikke benyttes dersom du kun har synspunkter på pressen og/eller enkeltpublikasjoner etc., eller kun ønsker svar på et spørsmål. I slike tilfeller, send oss i stedet en e-post eller ring oss: 22 40 50 40.

Last ned skjemaet her: Klageskjema

Klag til PFU (elektronisk)

Start med å fylle inn litt informasjon om deg selv, klikk «Fortsett» og deretter fullfører du og sender inn klagen på neste side.

Tilbake til "Slik klager du til PFU"