Stilling ledig: Saksbehandler for PFU

Har du kunnskap om journalistikk og er opptatt av presseetikk? Nå har vi ledig en stilling som saksbehandler for PFU/fagmedarbeider for NP.

Norsk Presseforbund (NP) er sekretariat for Pressens Faglige Utvalg (PFU) og Pressens Offentlighetsutvalg (POU). NPs mål er å fremme den etiske standard, yrkesetikken og integriteten i norske medier, og derigjennom styrke og verne ytringsfriheten, pressefriheten og informasjonsfriheten

Denne jobben innebærer hovedsakelig å vurdere klager mot norske redaktørstyrte medier, administrere tilsvarsrunden og forberede sakene for PFU. I tillegg til kunnskap om og erfaring med journalistikk, må du kunne sette deg raskt inn i små og store sakskomplekser. Du må være strukturert og ha særs god skriftlig fremstillingsevne. Det er en klar fordel at du er åpen, samarbeidsorientert og at du trives med faglige diskusjoner og et høyt tempo.

Vi kan tilby et stimulerende og hyggelig arbeidsmiljø og varierte utfordringer.

NP er et lite sekretariat med tre saksbehandlere/fagmedarbeidere, en jurist, en sekretær på deltid, samt generalsekretær. Vi er alle fleksible og må innimellom gjøre oppgaver som ikke står i en stillingsbeskrivelse. Det er en fordel om du har solid digital kompetanse. Det er en forutsetning at du kan bidra med informasjon om vårt arbeid ved å delta i debatter, holde forelesninger/kurs, bruke sosiale medier mm.

Send søknad og CV til pfu@presse.no – merk eposten «Saksbehandler»

SØKNADSFRIST: 30. september 2016

For mer informasjon om stillingen, kontakt:

Fagmedarbeider Ingrid Nergården Jortveit, ingrid@presse.no, eller

generalsekretær Kjersti Løken Stavrum, kls@presse.no

Her kan du se en liten video vi har laget, i anledning høstens jakt på ny kollega.